Veronica Iamandii

Motto:

Nimic nu poate umbri lumina interioară.

Calităţi:

Voi îndrăzni să-mi atribui perfecțiunea, onestitatea și implicarea totală în ceea ce fac. Componenta spirituală are un rol important în viața mea și tot ce fac mă strădui să umplu de sens.

Studii şi experienţa profesională:

Am absolvit USM, facultatea Limbi străine și am avut norocul să predau la Institutul de Studii Politice și Relații Internaționale, liceul Mihai Cogălniceanu și Centrul Lingvistic Know How. Experiența de predare de 15 ani, sute de discipoli, implicarea în ateliere tematice și coferințe, dragostea față de meseria pe care am ales-o îmi dau curajul să mă numesc profesionistă în ceea ce fac.

De ce am preferat să predau, dar nu să fac marketing?

Am ales această profesie pentru că îmi oferă șansa să las o amprentă în dezvoltarea oamenilor. A fi profesor nu e o meserie, e o misiune.

Aş vrea ca elevii mei

Să devină mai buni, mai deștepți, mai rapizi, mai mărinimoși decât ieri și să poată onora orice încercare cu un zâmbet.

De ce Know How e mai bun?

Este locul unde profesorii își împart fără rezerve cunoștințele sale și dragostea pentru limbă, iar procesul de instruire arată ca o discuție lejeră, un joc, un dialog, o descoperire, un ajutor. Aici mereu ai parte de confort, chiar și în cea mai agitată zi, mereu rămân surprinsă de ospitalitatea și căldura "ca acasă"